Cursus Code 95

Cursus code 95

Wil jij een cursus Code 95 behalen?
Dat kan bij BACE Academy!

Prijs: afhankelijk per module

Locatie: op één van onze locaties of in-company

Duur per module: 1 tot 2,5 dag

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een cursus heftruck?
Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Wellicht ook interessant:


Waarom BACE Academy?

BACE is specialist in veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck, veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistiek. Met meer dan 120 opleidingen hebben we een ruime keuze voor al jouw wensen op het gebied van verkeersveiligheid en interne logistiek

Ook voor code 95 trainingen kun je bij ons terecht. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Onze opleidingen zijn altijd up-to-date en we werken ze regelmatig bij met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd op locatie gegeven worden. Ook hebben we eigen trainingslocaties in Vianen en ‘s-Hertogenbosch. 


Cursus code 95

Bij BACE Academy bieden wij de volgende nascholingscursussen voor Code 95 aan:

Theorie nascholing Code 95:

Praktijk nascholing Code 95:

Hoeveel uur moet je hebben voor Code 95?

Een beroepschauffeur dient iedere 5 jaar te voldoen aan 35 nascholingsuren. Van deze 35 uur dienen er minimaal 7 praktijkgericht te zijn. Dit komt neer op circa 5 trainingsdagen in 5 jaar tijd. Je kunt direct na het behalen van je Code 95 weer beginnen met het behalen van nascholingsuren voor de volgende 5 jaar. Deze uren worden geregistereerd bij het CBR door jouw opleidingsinstatie.

Is Code 95 halen moeilijk?

Het behalen van Code 95 wordt over het algemeen niet als moeilijk ervaren. De cursusdagen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke situaties van de chauffeurs. Hierdoor wordt het een hele realistische trainingsdagen, wat het leren versoepelt.

Cursus code 95 bij BACE Academy

Dat kan!


Inschrijfformulier


Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor deze cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Onze opleidingslocaties

Bij BACE Academy kun je alle trainingen en cursussen bij jou op locatie laten verzorgen.

Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en ‘s-Hertogenbosch. Tevens hebben wij de mogelijkheid om onze opleidingen op de volgende locaties te verzorgen:

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van acties en relevante ontwikkelingen in de transport en logistiek sector