Bedrijfshulpverlening

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen of buttons om het aanbod te zien

bedrijfshulpverlening, bhv, ehbo

Bedrijfshulpverlening/EHBO

Binnen 1 dag je bhv certificaat in de pocket

bedrijfshulpverlening en gevaarlijke stoffen, bhv en gevaarlijke stoffen

Bedrijfshulpverlening en gevaarlijke stoffen

Voor bhv’ers die in een omgeving met gevaarlijke stoffen werken

training ergonomie, ergonomie op de werkplek, cursus ergonomie, veiligheidstraining ergonomie op de werkplek

Ergonomie op de werkplek

Het voorkomen van lichamelijke klachten en fysieke belasting

preventiemedewerker, opleiding preventiemedewerker, cursus preventiemedewerker, training preventiemedewerker, preventiemedewerker bhv

Preventiemedewerker

Voor degenen die een veilige en gezonde werkomgeving willen bevorderen

Bedrijfsveiligheid

Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor opleidingen en advies als het gaat om bedrijfsveiligheid.                          

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, verplichtingen opgelegd.                      

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en verzorgen onze opleidingen bij voorkeur bij bedrijven op locatie, zodat men in de eigen werkomgeving kan oefenen. Bij deze in-company trainingen kan het lesprogramma aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast.

Voor individuele aanmeldingen en kleinere groepen kun je gebruik maken van onze open inschrijvingen. Onze opleidingen zorgen voor optimalisatie van de veiligheid in jouw bedrijf.

Wat is bedrijfshulpverlening?

Bedrijfshulpverlening, of BHV, omvat alle maatregelen die binnen een organisatie of bedrijf worden genomen om snel en effectief te kunnen handelen in geval van nood of calamiteit. Het doel van bedrijfshulpverlening is om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, bezoekers en andere betrokkenen te waarborgen en schade aan eigendommen te beperken.

Waarom zou je een BHV certificaat halen?

Stel dat iemand binnen jouw bedrijf zeer ongelukkig ten val komt en zijn been breekt. Weet jij dan meteen wat je moet doen? En wat als er een brand uitbreekt in het magazijn of in een kopieerapparaat? Heb je speciaal opgeleide werknemers in dienst die adequaat kunnen reageren en de juiste maatregelen kunnen nemen? Of heb je eigenlijk geen idee hoe te handelen.

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. De werkgever moet technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen. Hij moet ook voorlichting en instructie geven over veilige werkwijzen en arbeidsmiddelen. Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig BHV certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij bedrijfsongevallen.

Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor trainingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Training bedrijfshulpverlening bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen, waaronder de BHV training, ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een bedrijfshulpverlening cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.