Werken bij BACE

Werken bij BACE Academy. Zie jij het zitten? Wij worden enthousiast van enthousiaste mensen! Jij ook? Dan zit je bij ons op ’t goede adres!

BACE Academy

BACE Academy is gespecialiseerd in veiligheidstrainingen, onder andere binnen de vervoers- en logistieke sector. Zo leiden wij onze cursisten op tot ander andere heftruck bestuurder, bedrijfshulpverlener, transportplanner of Vca-certificeringen. Er is keuze uit meer dan 120 opleidingen, variërend van LBO tot HBO+ niveau.

Onder de naam ATIM Academy bieden wij opleidingen aan binnen de vervoers- en logistieke sector. Denk hierbij aan APICS, LEAN programma’s en de opleiding Demand, Planning and Forecasting. Tevens opereren wij onder de naam ATIM Solutions. Deze zusterorganisatie heeft als doel, met haar kennis en ondersteunende software altijd datgene te bieden wat haar klanten helpt hun doel te bereiken op een manier die voor de klantorganisatie tot het beste resultaat leidt.Daarnaast bieden wij de software van Forecast Pro aan. Dé statistische Forecastoplossing met vele intelligente mogelijkheden.

Missie BACE Academy: Inspireren en helpen ontwikkelen van mensen en organisaties op het gebied van veiligheid en transport.

Visie BACE Academy: BACE Academy wil het kennisinstituut zijn voor alle mensen en organisaties die zich binnen de transport en logistiek willen ontwikkelen.

Doel BACE Academy: Beste opleider van Nederland worden en grootste aanbieder van Forecastoplossingen.

Werken bij BACE

Om onze missie en visie na te leven kunnen wij wel wat hulp gebruiken! Wil jij bijdragen aan het realiseren van onze gezamenlijke doelstelling? Kijk dan onderstaand welke posities wij op dit moment open hebben staan. Staat jouw gewenste positie niet open? Stuur ons dan even een mailtje. Wie weet wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

werken bij ATIM als docent
BHV docent

Wij zijn op zoek naar docenten die als freelancer trainingen voor ons kunnen verzorgen. Dit zijn voornamelijk trainingen bedrijfshulpverlening.

Heeft u een didactische achtergrond, spreekt u vloeiend Nederlands en/of Engels en bent u geïnteresseerd in het verzorgen van bovengenoemde trainingen?
Stuur dan uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.

werken bij ATIM als docent
Pools sprekende docent
voor diverse trainingen

Wij zijn op zoek naar docenten die als freelancer trainingen voor ons kunnen verzorgen. Dit zijn voornamelijk veiligheidstrainingen Heftruck.

Heeft u een didactische achtergrond, spreekt u vloeiend Pools en/of Engels en bent u geïnteresseerd in het verzorgen van bovengenoemde trainingen?
Stuur dan uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.