Veiligheidstrainingen

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen of buttons om het aanbod te zien

veiligheidstraining heftruck

Heftruck

Voor starters, gevorderden, degenen die hun certificaat willen verlengen of aan hun Code 95 willen voldoen

veiligheidstraining reachtruck

Reachtruck

Voor starters, gevorderden, degenen die hun certificaat willen verlengen of aan hun Code 95 willen voldoen

veiligheidstrainingen grondverzet

Grondverzet

Voor degenen die machinist willen worden

veiligheidstrainingen veilig werken

Veilig werken

Zo voorkom je arbeidsongevallen

veiligheidstrainingen hijsen

Hijsen

Voor degenen die hun hijsbewijs willen halen

veiligheidstrainingen intern transport

Overig intern transport

EPT, stapelaar, hoogbouwtruck, ladderlift en meer…

Veiligheidstrainingen bij BACE Academy

BACE is specialist in veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck, veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistiek.

Waarom is het volgen van een veiligheidstraining van belang?

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Na het volgen van onze veiligheidstraining is de bestuurder in staat om in de praktijk veilig en verantwoord met intern transportmiddelen te rijden en daarmee een certificaat te verdienen.

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij bijvoorbeeld het besturen van een bepaald voertuig of met het werken met gevaarlijke stoffen

Na het volgen van een van onze veiligheidstrainingen ben je op de hoogte van de Arboregels. Onze veiligheidstrainingen bestaan vaak uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een certificaat en een veiligheidspas.

Veiligheidstrainingen bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Heb je meerdere werknemers die een veiligheidstraining willen volgen? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Geldigheid certificaat

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor veiligheidstraining, dan ontvangt de geslaagde een certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.