Reachtruck training

Veiligheidstrainingen Reachtruck

Heb je een reachtruck certificaat nodig voor je nieuwe baan? Of wil je je certificaat verlengen? Wij bieden vier soorten reachtruck cursussen aan. Starter is voor instappers zonder rijervaring, Expert is voor mensen die al enige rijervaring hebben, Verlenging is voor degenen waarvan hun certificaat verloopt en Code 95 is voor de verplichte nascholing.

Starter

Voor degenen die nog geen rijervaring hebben

Expert

Voor degenen met al enige rijervaring

Verlenging

Voor degenen die hun certificaat willen verlengen

Code 95

Voor degenen die willen voldoen aan hun nascholingsuren

Waarom is een reachtruck certificaat belangrijk?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het rijden op een vorkhef- en reachtruck.

Na het volgen van de reachtruck cursus, voor het veilig omgaan met de reachtruck, ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het gebruiken van een reachtruck in de praktijk. Onze reachtruck opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een reachtruck certificaat en een veiligheidspas.

Je certificaat verlengen

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor een vorkheftruck training, reachtruck, EPT en/of stapelaar, dan ontvangt de geslaagde een heftruck certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.

 

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een reachtruck cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Reachtruck training bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een heftruck training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Code 95

Heb je al een reachtruck certificaat, maar moet je nog voldoen aan de nascholingsuren? Via onze heftruck cursus kun je ook de benodigde nascholingsuren voor code 95 behalen.