Beoordelingen

9,1 233 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
9.1
5

Te langdurig

Matig
Zou je ons aanbevelen? Nee
Hoofddorp 16 juli 2024
10

Uitmuntend

Enthousiast en vriendelijke man die duidelijk instructies geeft. Zeer goede ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rotterdam 13 juni 2024
9

PRIMAA! 🙂

Prima uitleg, duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Arkel 5 juni 2024
10

Goed

Perfect
Zou je ons aanbevelen? Nee
Bleiswijk 4 juni 2024
8

Leuk en leerzaam

Ik heb geleerd geleerd wat ik nodig heb in de praktijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Ijsselstein 4 juni 2024
10

Heel fijn

Hele fijne docent, Willem, die alles op een leuke manier met veel praktijk voorbeelden uitlegd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Baarn 16 maart 2024
8

Top cursus

Goede cursus waar iedereen van leert Het is voor iedereen een goede cursus Iedereen heeft er wat aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
Houten 28 februari 2024
8

leerzaam

goede uitleg en veel geleerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
vianen 28 februari 2024
10

Weer wat geleerd, toch wat dingen vergeten

Leuke leerzame dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
Beneden leeuwen 28 februari 2024
10

Goede docent

Weer even bijgeschoold en ik kan weer 5 jaar heftruck rijden.
Zou je ons aanbevelen? Nee
Waddinxveen 3 januari 2024
7

Prima

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
Woerden 7 december 2023
8

top!!!!

dit is al 3 keer bij Bace de hef/reachtruck volg, de instructeurs zijn top in hun manier van lesgeven, zeer praktisch gericht en helder en duidelijk in hun uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
NIEUWEGEIN 4 december 2023
7

geregeld

mooie ruimte,
Zou je ons aanbevelen? Ja
Driel 2 december 2023
10

Goed uitgelegd en begeleid

Geleerd hoe je heftruck en reachtruck veilig moet gaan rijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Amersfoort 1 december 2023
10

Fijne mentor de heer Marc Bouter

Ik ben een onzekere jongen maar door Marc werd ik zeker van dat ik in me zelf ging geloven en ja wat was ik blij dat ik te horen kreeg dat ik was geslaagd voor mijn vorkheftruck examen. Bedankt Marc voor het vertrouwen in mijn. Groetjes Richard van der Kast
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rotterdam 18 november 2023
9

Fijne, leerzame cursus die me veel kennis heeft opgebracht

Leuke leerzame cursus. Goede docent met leuke actieve opdrachten. Houdt rekening met de cursist en zorgt voor een veel interactie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rosmalen 16 november 2023
10

Goede uitleg, gezellig en alles weer opgefrist!

De verplichte herhaling vind ik positief. Alles wordt weer opgefrist en met een enthousiaste trainer is het nog gezellig ook☺
Zou je ons aanbevelen? Ja
Neerijnen 13 november 2023
10

Leuke cursus

Leuke leraar duidelijke uitleg
Zou je ons aanbevelen? Ja
Bodegraven 7 november 2023
9

Hele goede docent, die op een leuke en leerzame manier lesgeeft.

Leuke leerzame dag, waarin de docent doormiddel van veel grappen alsnog heel erg duidelijk en leerzam les geeft.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Amsterdam 1 november 2023
10

super I am fully satisfied

I am fully satisfied, very good instructor
Zou je ons aanbevelen? Ja
Oudewater 21 oktober 2023
8

duidelijk uitleg op de cursusdag en aansluitend examen waren goed geregeld

De cursusdag erg positief ervaren. Wel moet je vooraf het cursusboek doorgenomen hebben want je gaat in vogelvlucht door het boek en je kan veel oefenvraagstukken maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Tilburg 9 oktober 2023
10

Goede, duidelijke lessen

De lessen waren intensief, maar heel duidelijk. Goede leraar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
Rotterdam 3 oktober 2023
8

Opfrissen

Informeel en ontspanning
Zou je ons aanbevelen? Ja
Echteld 26 september 2023
8

Leerzaam

Gezellig en leerzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
Utrecht 26 september 2023
7

Goed

Interessant en leerzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
Schalkwijk 26 september 2023
10

Prima locatie en goeie instructies

Miro is een praktische leraar die goed weet wat vaak fout word gedaan. Zijn aanwijzingen zijn duidelijk en zinnig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
Utrecht 8 september 2023
10

Een goede informatieve curses

We hebben een goede uitleg gehad van een goede leermeester heel belangrijk vind ik zelf ben blij dat ik hem weer in de pochet heb
Zou je ons aanbevelen? Ja
Zoetermeer 8 september 2023
9

Leerzame curcus

Hele fijne dag gehad. Goede uitleg en weer helemaal up to date. Fijne cursusleider.
Zou je ons aanbevelen? Ja
EDE GLD 21 augustus 2023
10

leuke curcus om de ervaren chauffeur weer ff scherp te krijgen!

Was een geslaagde ochtend met een bekwame en vriendelijke instructeur. Ik kan weer 5 jaar verzekerd op mijn hef en reachtruck rijden en op wat extra vragen die ik vanuit mijn organisatie had meegekregen voor de instructeur kreeg ik ook bevredigende antwoorden/tips waardoor we hier weer wat aanpassingen zullen doen qua veiligheid omtrent het laden van de trucks en het gebruik van voorzetstukken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
utrecht 1 augustus 2023
10

Goed

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nuth 8 juli 2023
8

Fijn

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nuth 8 juli 2023
10

Tip top

Guter Kurs Bin sehr zufrieden
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nuth 8 juli 2023
10

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
Brunssum 8 juli 2023
9

+

+
Zou je ons aanbevelen? Ja
Brunssum 8 juli 2023
9

Zeer goed

Docent goeie uitleg Vriendelijk Hulpzaam
Zou je ons aanbevelen? Ja
Nuth 8 juli 2023