Over BACE

BACE Academy is trots opleider van veiligheidstrainingen. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules van onze 120 opleidingen.

Inspireren en helpen ontwikkelen van mensen en organisaties
op gebied van veiligheid en transport. 

Missie BACE

BACE Academy is specialist in veiligheidstrainingen

Wij zijn een opleidingsinstituut binnen de transport en logistiek sector. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot HBO+ niveau. Zo leiden wij onze cursisten op tot ander andere heftruck bestuurder, bedrijfshulpverlener, transportplanner of Vca-certificeringen. Er is keuze uit meer dan 120 opleidingen, variërend van LBO tot HBO+ niveau.

Wij verzorgen veiligheidstrainingen, deze opleidingen en trainingen worden in onze leeromgeving verzorgd. Maar wij bieden de opleidingen ook in company aan, met begeleiding van zeer kundige docenten die over veel praktijkervaring beschikken. 

BACE wil het kennisinstituut zijn voor alle mensen en
organisaties die zich binnen de transport en logistiek willen ontwikkelen. 

Visie BACE

Onder de naam ATIM Academy bieden wij opleidingen aan binnen de vervoers- en logistieke sector. Denk hierbij aan APICSLEAN programma’s en de opleiding Demand, Planning and Forecasting. Tevens opereren wij onder de naam ATIM Solutions. Deze zusterorganisatie heeft als doel, met haar kennis en ondersteunende software altijd datgene te bieden wat haar klanten helpt hun doel te bereiken op een manier die voor de klantorganisatie tot het beste resultaat leidt.Daarnaast bieden wij de software van Forecast Pro aan. Dé statistische Forecastoplossing met vele intelligente mogelijkheden.

Doel BACE AcademyBeste opleider van Nederland worden en grootste aanbieder van Forecastoplossingen.

Jouw opleidingspartner

BACE staat bekend als een betrouwbare opleidingspartner met oog voor persoonlijke aandacht. De opleidingen en trainingen worden bij ons, of natuurlijk in-company, verzorgd met begeleiding van docenten die over veel praktijkervaring beschikken. Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Opleidingslocaties BACE Academy

Bace Academy heeft de mogelijkheid om op diverse opleidingslocaties in Nederland haar trainingen aan te bieden. Wij denken graag met onze klanten mee over een locatie die het beste bij hun past.

Eigen locaties

Wij beschikken over twee eigen locaties in Nederland. Deze zijn centraal gelegen in Vianen (bij Utrecht) en ‘s-Hertogenbosch.

Op deze locaties bieden wij diverse veiligheidstrainingen aan. Op onze locatie in Vianen hebben wij de beschikking over zowel een theorieruimte als ook een praktijkruimte. Hier bieden wij onder andere heftrucktrainingenVCA trainingen en BHV trainingen aan.

Op onze locatie in ‘s-Hertogenbosch beschikken wij over een theorieruimte waar wij onder andere VCA trainingen en BHV trainingen kunnen aanbieden.

In-company

Alle trainingen en cursussen in ons aanbod zijn ook als in-company variant te volgen. Hierbij verzorgen we de training op een door de klant gekozen locatie. Dit is doorgaans de bedrijfslocatie van de klant.

In deze situatie kan de training direct worden toegepast in de eigen omgeving. Het voordeel hiervan is dat er gebruik gemaakt kan worden van eigen middelen, zoals bijvoorbeeld een heftruck of hoogwerker. De medewerkers leren hierdoor direct met de juiste apparatuur omgaan in een door hun vertrouwde omgeving.

Overige opleidingslocaties

Naast onze eigen locaties en in-company trainingen, hebben wij ook de beschikking over externe locaties in Nederland. Wij hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van locaties in de volgende plaatsen:

  • Assen;
  • Breda;
  • Eindhoven;
  • Haarlem;
  • Hoogeveen;
  • Roosendaal;
  • Rotterdam;
  • Venlo;
  • Weert;
  • Zwolle.