Veiligheidstrainingen Veilig werken

Wil je een cursus veilig werken op hoogte volgen? Of wil je leren veilig werken langs de weg? Bij BACE Academy kun je terecht voor verschillende veiligheidstrainingen omtrent veilig werken. Zie hieronder ons aanbod:

Langs de weg

Cursus Veilig werken langs de weg – ook voor Code 95

Blusmiddelen

Cursus Veilig werken met kleine blusmiddelen

Tractiebatterij/laadruimte

1 dag, in-company

Op hoogte

1 dag, in-company

Waarom is het volgen van een veiligheidstraining omtrent veilig werken belangrijk?

In Nederland gebeuren jaarlijks 220.000 arbeidsongevallen die zo ernstig zijn dat werknemers moeten verzuimen, blijvend letsel oplopen of overlijden. De meeste ongevallen zijn het gevolg van vallen van hoogte (32%), werken met machines (25%) en vallende objecten (13%).

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

De werkgever moet technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen. Hij moet ook voorlichting en instructie geven over veilige werkwijzen en arbeidsmiddelen. Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een veiligheidstraining? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Cursussen bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.