Veiligheidstrainingen Grondverzet

Graafmachine

Voor degenen die een graafmachine willen besturen

Shovel/Wiellader

Voor degenen die een shovel willen besturen

Wat is grondverzet?

Met grondverzet worden werkzaamheden in de grond-, water- en wegenbouw bedoeld. De grondverzetwerkzaamheden worden uitgevoerd met grondverzetmachines zoals een shovel, wiellader of graafmachine. Onze veiligheidstraining voor shovel, wiellader of graafmachine is een basis voor een veilige en efficiënte werkomgeving. De trainingen voldoen aan de eisen die de Arbo-wet omschrijft (in AI-14 en AI-17).

Waarom is het volgen van een grondverzet machinist opleiding belangrijk?

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het rijden op een graafmachine, shovel of wiellader.

Na het volgen van een van de grondverzet opleidingen, voor het veilig omgaan met het voertuig, ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het gebruiken van een grondverzet voertuig in de praktijk. Onze grondverzet opleidingen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een certificaat en een veiligheidspas.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een grondverzet machinist opleiding? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Grondverzet opleiding bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.