Graafmachine certificaat, opleiding graafmachine machinist, opleiding machinist grondverzet

Veiligheidstraining (mini) Graafmachine

Wil je je graafmachine certificaat halen? Dan kun je bij ons terecht voor de opleiding Graafmachine Machinist.

Prijs

Op basis van offerte

Duur

In onderling overleg

Locatie

In-company

Inhoud

In deze veiligheidstraining wordt aandacht besteed aan het opstellen en bedienen van de graafmachine maar ook de stabiliteit, belastbaarheid en het hydraulisch systeem zijn belangrijke aandachtspunten. De nadruk van de training ligt op het aspect veiligheid.

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Data en tijd

De lesdata en -tijd worden in onderling overleg bepaald.

 

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij factureren

Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Examen

De theorie wordt getoetst d.m.v. meerkeuzevragen. De bedieningsvaardigheden worden door de docent beoordeeld.

Graafmachine certificaat

De graafmachine is één van de hulpmiddelen die we steeds vaker in diverse bedrijfstakken tegenkomen. Zoals in de bosbouw- en wegenbouw, de agrarische sector en sloperijen. Zeker in combinatie met allerlei verschillende accessoires kan de graafmachine multifunctioneel worden gebruikt. De eisen die gesteld worden aan de kennis, vaardigheden en inzicht van de chauffeur/machinist worden steeds strenger.

In de Arboregelgeving is bovendien bepaald dat de werkgever ervoor moet zorgen, dat zijn werknemers voldoende zijn voorgelicht en bijgeschoold. Zodat de veiligheid en gezondheid die verband houden met zijn arbeid voldoende is gegarandeerd.

Waarom is het behalen van je graafmachine certificaat van belang?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig graafmachine certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het rijden op een graafmachine.

Na het volgen van de opleiding en het behalen van je graafmachine certificaat, voor het veilig omgaan met het voertuig, ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het gebruiken van een grondverzet voertuig in de praktijk. Onze grondverzet opleidingen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een certificaat en een veiligheidspas.

Is het behalen van een graafmachine certificaat verplicht?

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

Graafmachine certificaat kosten

We maken graag een passende offerte voor je. Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Zakelijke klanten

Heb je meerdere werknemers die hun graafmachine certificaat willen behalen? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Opleiding Graafmachine Machinist bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.