VCA

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen of buttons om het aanbod te zien

Wil je je VCA diploma halen? Je kunt bij BACE terecht voor een B-VCA (Nederlands- en Poolstalig), VCA-VOL en VIL-VCU diploma.

b-vca diploma, b-vca certificaat, b-vca training

B-VCA

Basis Veiligheid

vca pools, b-vca pools

B-VCA Pools

Basis Veiligheid Poolstalig

vil vcu diploma, vil vcu training, vil vcu training, vil vcu certificaat

VIL-VCU

Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden

vca vol diploma, vca vol training, vca vol cursus

VCA-VOL

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om je veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Je dient bijvoorbeeld een B-VCA certificaat in bezit te hebben als je op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving moet werken. 

VCA is meer dan slechts een checklist, het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Steeds meer opdrachtgevers stellen het hebben van een VCA certificaat verplicht.

Voor wie is een VCA diploma bedoeld?

VCA certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, op werkplaatsen en bij installaties.

VCA Poolstalig

De cursus Basis Veiligheid (B-VCA) kunnen we ook in het Pools verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

VCA training bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een VCA training? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.