orderpick truck certificaat

Veiligheidstrainingen Overig Intern Transport

Wil je een EPT certificaat halen? Of een cursus Hoogwerker volgen? Bij BACE Academy kun je terecht voor verschillende intern transport cursussen. Wij bieden de volgende trainingen aan:

EPT

1 dag, Vianen en in-company

Stapelaar

1 dag, Vianen en in-company

Ladderlift

1 dag, in-company

Hoogbouwtruck

1 dag, in-company

Meeneemheftruck

1 dag, in-company

Orderpicktruck

1 dag, in-company

Hoogwerker

1 dag, in-company

Reachstacker

1 dag, in-company

Verreiker

1 dag, in-company

Waarom is het volgen van een cursus intern transport belangrijk?

Veiligheidstrainingen voor intern transport zijn belangrijk om te zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Het is essentieel dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de juiste procedures en richtlijnen voor het vervoeren van goederen en materialen binnen een bedrijf.

Er zijn verschillende soorten intern transport, waaronder het gebruik van vorkheftrucks, reachtrucks en magazijnwagens. Voor elk van deze voertuigen zijn specifieke veiligheidstrainingen verplicht, die de medewerker moeten leren hoe ze het voertuig op de juiste manier moeten bedienen en hoe ze ongevallen kunnen voorkomen.

Deze veiligheidstrainingen omvatten onder andere informatie over hoe het voertuig op de juiste manier moet worden bestuurd, hoe ladingen op de juiste manier moeten worden vervoerd en hoe het voertuig in geval van nood snel en veilig tot stilstand moet worden gebracht. Ook de naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van beschermende kleding en het gebruik van veiligheidsgordels, worden tijdens de training besproken.

Het is van groot belang dat bedrijven regelmatig veiligheidstrainingen voor intern transport organiseren voor hun medewerkers. Hierdoor worden de medewerkers bewust gemaakt van de potentiële gevaren en weten ze hoe ze deze kunnen voorkomen. Dit draagt bij aan een veiliger werkomgeving en vermindert het risico op ongevallen en schade aan goederen en materialen.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een veiligheidstraining? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Veiligheidstrainingen bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.