intern transport cursus, veiligheidstraining. veiligheidstraining meeneemheftruck, meeneemheftruck cursus, meeneemheftruck training, meeneemheftruck opleiding

Veiligheidstraining Meeneemheftruck

Volg bij BACE Academy de veiligheidstraining Meeneemheftruck en behaal je certificaat binnen 1 dag.

Prijs

Op basis van offerte.

Duur

1 dag

Locatie

In-company

Inhoud

Tijdens de training wordt u geïnformeerd over de handelingen die komen kijken bij het gebruik van de meeneemheftruck. Daarnaast worden de onveilige situaties die tijdens de werkzaamheden kunnen ontstaan uitgelicht.

Er wordt aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

Theorie

 •     Wet -en regelgeving
 •     Opbouw en werking van de truck
 •     Onderhoud en keuringen
 •     Onderhoud en keuringen
 •     Bediening en ergonomie
 •     Lastbehandeling
 •     Veiligheid

Praktijk

 •     Gebruiksgereed maken
 •     Dagelijks onderhoud
 •     Bediening
 •     Lastbehandeling
 •     Veiligheid

Tijd en data

Lestijden

Eén dag van 8.30 – 16.00 uur.

Lesdata

Deze worden in onderling overleg bepaald.

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij factureren

Wist je dat wij je ook zonder btw kunnen factureren? Wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Examen

De theorie wordt getoetst door middel van meerkeuzevragen. De praktische deskundigheid (rij- en bedieningsvaardigheden) van de bestuurder wordt door de instructeur beoordeeld. Bij voldoende resultaat ontvangt men een certificaat met bijbehorend pasje.

Leslocatie(s)

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Veiligheidstraining Meeneemheftruck

Ben je ervan op de hoogte dat er ongevallen voorkomen, omdat de gebruikers niet opgeleid zijn voor de meeneemheftruck? Hecht je waarde aan veiligheid?

Chauffeurs moeten steeds vaker ter plekke hun lading laden en/of lossen. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de meeneemheftruck. Tijdens de veiligheidstraining meeneemheftruck leer je alle handelingen die komen kijken bij het gebruik van de meeneemheftruck.

De doelstelling van de veiligheidstraining is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis en verantwoordelijkheid van vrachtwagenchauffeurs die regelmatig met een meeneemheftruck moeten werken. Deze training is voor je geschikt als je als chauffeur al beschikt over voldoende bedieningsvaarheden met de meeneemheftruck.

Waarom is het volgen van een veiligheidstraining van belang?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het gebruiken bij intern transport machines.

Na het volgen van deze veiligheidstraining ben je op de hoogte van de Arboregels.

Cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een cursus op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werkenemers inschrijven voor een veiligheidstraining? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Je certificaat verlengen

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor de veiligheidstraining dan ontvangt de geslaagde een certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.

Kosten veiligheidstraining meeneemheftruck

De prijs voor deze cursus bepalen wij op basis van offerte.