intern transport cursus, intern transport training, veiligheidstraining, veiligheidstraining ladderlift, veiligheidstraining pannenlift, ladderlift cursus, pannenlift cursus, veilig werken ladderlift, veilig werken pannenlift

Veiligheidstraining Ladderlift/pannenlift

Tijdens de veiligheidstraining ladderlift/pannenlift leer je veilig op verantwoorde wijze om te gaan met deze machines, maar ook om eventuele risico’s te herkennen en beoordelen.

Prijs

Op basis van offerte.

Duur

In onderling overleg

Locatie

In-company

Inhoud

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wet en regelgeving.
  • Soorten ladderliften of pannenliften.
  • Risico’s bij het werken met ladderliften of pannenliften.
  • Opbouwen van ladderliften of pannenliften (praktijk).
  • Werken met ladderliften of pannenliften.
  • Praktische oefening werken met een ladderlift of pannenlift.

Tijd en data

Deze worden in onderling overleg bepaald.

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij factureren

Wist je dat wij je ook zonder btw kunnen factureren? Wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorietoets. Wanneer deze met voldoende resultaat wordt afgesloten ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Leslocatie(s)

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Veilig werken met een Ladderlift/pannenlift

Deze cursus is bedoeld om de risico’s van een ladderlift of pannenlift te herkennen en te beoordelen. Daarnaast leert men op een veilige en verantwoorde wijze met deze machines te kunnen werken.

Waarom is het behalen van een veilig werken certificaat van belang?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het gebruiken van een ladderlift/pannenlift.

Na het volgen van deze veiligheidstraining ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het gebruik van deze machines.

Cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een cursus op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor deze veiligheidstraining? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Je certificaat verlengen

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor de veiligheidstraining dan ontvangt de geslaagde een certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.

Kosten veiligheidstraining ladderlift/pannenlift

De prijs voor deze cursus bepalen wij op basis van offerte.