Rijoptimalisatie

Tijdens deze cursus wordt aandacht besteed aan het optimaliseren van een veilige en verantwoorde rijstijl waarmee schades voorkomen kunnen worden. Het gaat hier vooral om het vermijden en eventueel het beheersen van risicovolle situaties.

Prijs

Op offertebasis

Duur

1 dag

Locaties

In-company

Inhoud

Het betreft een praktijktraining waarbij wordt getraind op de openbare weg. Voorafgaand aan de training op de openbare weg wordt er theorie verzorgt ter ondersteuning. Er is in de training aandacht voor onder andere voertuigbeheersing, inzicht in het verkeer, manoeuvreersituaties en houdingsaspecten bij de chauffeur die de veiligheid kunnen vergroten. De praktijkoefening worden zoveel mogelijk aangepast aan de specifiek werkzaamheden van de werknemer. Er wordt geoefend zoals men dat ook in zijn/haar dagelijks werk moet doen.

 

Offerte aanvragen

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Tijden & data

Lestijden

Van 08:30 – 16:00 uur.

Lesdata

In onderling overleg.

Prijzen

Op offertebasis.

Btw-vrij factureren

Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Nascholing

Deze training is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. De waarde van de nascholing bedraagt 7 uur.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.