Veiligheidstraining Veilig hijsen

Wil je je veilig hijsen certificaat halen? Volg dan bij ons de Veilig hijsen cursus en behaal certificaat binnen 1 dag.

Prijs

Op basis van offerte

Duur

1 dag

Locaties

In-company

Inhoud

De training bestaat uit een theoretisch en praktisch onderdeel. Deze onderdelen zijn:

Theorie

  • Behandelen van lasten.
  • Arbowet, hijswerktuigen.
  • Maximale werkbelasting.

Praktijk

  • Gebruik van hulpmiddelen.
  • Veiligheidsaspecten.
  • Het verplaatsen van lasten.

Tijd en data

Lestijden

Eén dag van 8.30 – 16.00 uur.

Lesdata

De lesdata worden in onderling overleg bepaald.

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij

Volg je de opleiding particulier, of werk je voor de overheid of een stichting? We kunnen btw-vrij factureren, vraag naar de mogelijkheden.

 

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen.

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Veiligheidstraining veilig hijsen

Een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen is te wijten aan onveilig gebruik van hijsgereedschappen en hijswerktuigen. Ondeskundig gebruik leidt tot gevaar, beschadigingen, tijdverlies en ontevreden klanten. Bovendien staat de persoonlijke veiligheid van uw medewerkers op het spel.

Deze opleiding is bestemd voor medewerkers die lasten aanslaan en verplaatsen (bovenloop- of portaalkraan) en nog niet in het bezit zijn van een certificaat.

Waarom is het behalen van een veilig hijsen certificaat van belang?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden.

Na het volgen van de veilig hijsen cursus ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het veilig hijsen. Onze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een certificaat en een veiligheidspas.

Veilig hijsen cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een veilig hijsen cursus op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Zakelijke klanten

Heb je meerdere werknemers die een veilig hijsen certificaat willen halen? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Je certificaat verlengen

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor de veilig hijsen cursus, dan ontvangt de geslaagde een veilig hijsen certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.