cursus bedrijfshulpverlening

EHBO onderweg

Wil je je code 95 halen? Volg dan onze EHBO onderweg cursus en behaal je certificaat, en je nascholing, binnen 1 dag.

Deze cursus is bestemd voor iedereen die in het kader van een veilige werkomgeving wil optreden als bedrijfshulpverlener op het bedrijf of onderweg.

Prijs

Op offertebasis

Duur

1 dag

Locaties

Opleidingslocaties en in-company

Inhoud

Deze cursus is bestemd voor iedereen die in het kader van een veilige werkomgeving wil optreden als bedrijfshulpverlener op het bedrijf of onderweg. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het theoretische en praktische gedeelte van levensreddende handelingen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de omgang met keine blusmiddelen en het daadwerkelijk blussen van een beginnende brand met diverse blusapparatuur. Ieder jaar dienen de cursisten een herhalingscursus te volgen om de geldigheid van hun vertificaat te waarborgen. De training voor bedirjfsverlener bestaat uit de volgende onderlene:

 • Bedrijfshulpverlening
 • Levensreddende eerste handelingen
 • Hulpverling bij brand
 • Communicatie, evacuatie en ontruiming
 • Brandbestrijding alsmede brand preventieve maatragelen

 

Inschrijven

Leslocatie

Vianen. Bij voldoende aanmeldingen kan deze training ook op één van onze andere locaties gegeven worden:

 • Vianen
 • ‘s-Hertogenbosch
 • Arnhem
 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Assen
 • Eindhoven
 • Heerlen
 • Rotterdam
 • Weert

In-company

Tevens is het mogelijk deze cursus in-company te verzorgen.

Tijden & data

Lestijden

Van 08:30 – 16:00 uur.

Lesdata

In onderling overleg.

 

Vanaf nu ook hybride mogelijk!

4 uur online training & 4 uur training op locatie.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Prijzen

Op offertebasis. Exclusief lesmateriaal, blusmiddelen en CCV-kosten.

Btw-vrij

Volg je de opleiding particulier, of werk je voor de overheid of een stichting? We kunnen btw-vrij factureren, vraag naar de mogelijkheden.

Nascholing

Deze opleiding is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie.

De waarde van de nascholing bedraagt 7 uur.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Stel dat iemand binnen je bedrijf of onderweg zeer ongelukkig ten val komt en zijn been breekt. Weet je dan meteen wat je moet doen? En wat als er een brand uitbreekt in het magazijn of in de vrachtauto? Wat als onderweg een chauffeur iets overkomt in de vrachtauto? Heb je speciaal opgeleide werknemers in dienst die adequaat kunnen reageren en de juiste maatregelen kunnen nemen? Of heb je eigenlijk geen idee hoe te handelen?

Wat is Code 95?

Code 95 is een kwalificatiecode die is ingevoerd door de Europese Unie voor professionele chauffeurs. Het verwijst naar de training die professionele chauffeurs moeten volgen om hun rijbewijs te behouden en als chauffeur te blijven werken in de EU.

De Code 95 training bestaat uit 35 uur periodieke nascholing, die chauffeurs binnen een periode van vijf jaar moeten voltooien. De training omvat een reeks onderwerpen, waaronder veilig en brandstofefficiënt rijden, naleving van regelgeving en gezondheid en veiligheid.

De Code 95 kwalificatie is vereist voor chauffeurs van voertuigen boven de 3,5 ton en voor chauffeurs van minibussen met meer dan negen zitplaatsen die betrokken zijn bij commercieel transport. Het is niet vereist voor chauffeurs van privévoertuigen, noodgevallen voertuigen of voertuigen die voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Code 95 – Meest gestelde vragen

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor de EHBO onderweg cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

EHBO onderweg cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Nascholingsaanbod

Bij BACE Academy kun je uit een grote reeks opleidingen kiezen voor je nascholing vakbekwaamheid. Hier tref je een overzicht aan van ons opleidingsaanbod ten behoeve van de richtlijn (Code 95).

Bij ons kun je zelf jouw Code 95 pakket samenstellen, dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren.

De voordelen hiervan zijn dat de kosten voor een periode van 5 jaar vaststaan en dat via ons cursistenvolgsysteem je als organisatie op elk gewenst moment een rapportage kunt krijgen van de status van het opleidingstraject. Dit kan op diverse niveaus bijvoorbeeld: landelijk, per vestiging of per medewerker.

Code 95 – Opleidingsaanbod