Communicatieve vaardigheden voor chauffeurs

Ben je beroepschauffeur en wil je je code 95 halen? Volg dan onze cursus Communicatieve vaardigheden code 95 en behaal je certificaat, en nascholing, binnen 1 dag.

Na het volgen van deze training is de chauffeur zich bewust van zijn eigen communicatie naar klanten en collega’s. We werken aan een representatieve houding, waarbij de chauffeur ook leert op een goede manier om te gaan met eventuele klachten en lastig gedrag.

Prijs

Op offertebasis

Duur

1 dag

Locaties

In-company

Inhoud

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  •     Het imago
  •     Representativiteit en beroepshouding
  •     Verbale en non-verbale communicatie
  •     Omgaan met gedrag
  •     Klachtafhandeling
  •     Omgaan met feedback

Veel onderwerpen van de training worden beoefend in een rollenspel.

 

Offerte aanvragen

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Tijden & data

Lestijden

Eén dag van 08.30 uur tot 16.00 uur.

Lesdata

In onderling overleg.

 

Vanaf nu ook hybride mogelijk!

4 uur online training & 4 uur training op locatie.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Prijzen

Op offertebasis.

Btw-vrij

Volg je de opleiding particulier, of werk je voor de overheid of een stichting? We kunnen btw-vrij factureren, vraag naar de mogelijkheden.

Nascholing

Deze training is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie.

De waarde van de nascholing bedraagt 7 uur.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Wat is Code 95?

Code 95 is een kwalificatiecode die is ingevoerd door de Europese Unie voor professionele chauffeurs. Het verwijst naar de training die professionele chauffeurs moeten volgen om hun rijbewijs te behouden en als chauffeur te blijven werken in de EU.

De Code 95 training bestaat uit 35 uur periodieke nascholing, die chauffeurs binnen een periode van vijf jaar moeten voltooien. De training omvat een reeks onderwerpen, waaronder veilig en brandstofefficiënt rijden, naleving van regelgeving en gezondheid en veiligheid.

De Code 95 kwalificatie is vereist voor chauffeurs van voertuigen boven de 3,5 ton en voor chauffeurs van minibussen met meer dan negen zitplaatsen die betrokken zijn bij commercieel transport. Het is niet vereist voor chauffeurs van privévoertuigen, noodgevallen voertuigen of voertuigen die voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Code 95 – Meest gestelde vragen

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor de cursus Lading zekeren? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Cursus Communicatieve vaardigheden bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Nascholingsaanbod

Bij BACE Academy kun je uit een grote reeks opleidingen kiezen voor je nascholing vakbekwaamheid. Hier tref je een overzicht aan van ons opleidingsaanbod ten behoeve van de richtlijn (Code 95).

Bij ons kun je zelf jouw Code 95 pakket samenstellen, dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren.

De voordelen hiervan zijn dat de kosten voor een periode van 5 jaar vaststaan en dat via ons cursistenvolgsysteem je als organisatie op elk gewenst moment een rapportage kunt krijgen van de status van het opleidingstraject. Dit kan op diverse niveaus bijvoorbeeld: landelijk, per vestiging of per medewerker.

Code 95 – Opleidingsaanbod