Cursus bedrijfshulpverlening

cursus bedrijfshulpverlening

Wil jij jouw bedrijfshulpverlening certificaat behalen?
Dat kan bij BACE Academy!

Prijs: €159,-

Locatie: op één van onze locaties of in-company

Duur per module: 1 dag

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een cursus bedrijfshulpverlening?
Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Wellicht ook interessant:Waarom BACE Academy?

BACE is specialist in veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck, veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistiek. Met meer dan 120 opleidingen hebben we een ruime keuze voor al jouw wensen op het gebied van verkeersveiligheid en interne logistiek

Ook voor code 95 trainingen kun je bij ons terecht. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Onze opleidingen zijn altijd up-to-date en we werken ze regelmatig bij met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd op locatie gegeven worden. Ook hebben we eigen trainingslocaties in Vianen en ‘s-Hertogenbosch. 


Inhoud cursus bedrijfshulpverlening

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het theoretische en praktische gedeelte van levensreddende handelingen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de omgang met kleine blusmiddelen en het daadwerkelijk blussen van een beginnende brand met diverse blusapparatuur. Ieder jaar dienen de cursisten een herhalingscursus te volgen om de geldigheid van hun certificaat te waarborgen. De training voor bedrijfshulpverlener bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Bedrijfshulpverlening;
  • Levensreddende eerste handelingen;
  • Hulpverlening bij brand;
  • Communicatie, evacuatie en ontruiming;
  • Brandbestrijding alsmede brand preventieve maatregelen.

Herhaling

Ieder jaar dienen de cursisten een (herhalings)cursus te volgen om de geldigheid van hun certificaat te waarborgen. Het besluit Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet legt werkgevers de plicht op om, afhankelijk van de omvang van het bedrijf of de instelling en aan de hand van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE), een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener (BHV’er).

Wat is bedrijfshulpverlening?

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. BHV omvat alle maatregelen die binnen een organisatie of bedrijf worden genomen om snel en effectief te kunnen handelen in geval van nood of calamiteit. Het doel van BHV is om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, bezoekers en andere betrokkenen te waarborgen en schade aan eigendommen te beperken.


Datums

Bedrijfshulpverlener/EHBO
Vianen – 25-09-2024 – inschrijven

Bedrijfshulpverlener/EHBO
Vianen – 14-10-2024 – inschrijven

Bedrijfshulpverlener/EHBO
‘s-Hertogenbosch – 15-10-2024 – inschrijven

Bedrijfshulpverlener/EHBO
Vianen – 13-11-2024 – inschrijven

Bedrijfshulpverlener/EHBO
Vianen – 14-12-2024 – inschrijven


Inschrijfformulier


Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor deze cursus? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte. Deze kun je hier aanvragen.

Onze opleidingslocaties

Bij BACE Academy kun je alle trainingen en cursussen bij jou op locatie laten verzorgen.

Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en ‘s-Hertogenbosch. Tevens hebben wij de mogelijkheid om onze opleidingen op de volgende locaties te verzorgen:

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van acties en relevante ontwikkelingen in de transport en logistiek sector