Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

STAP-budget nu ook te besteden bij BACE Academy

 

 

 BACE stap post2 klein

Sinds begin 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden een STAP-subsidie van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen om jezelf verder te ontwikkelen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken.
Dat budget kun je uiteraard ook aan een training bij BACEbesteden.
Voor meer informatie en het volgende aanvraagtijdvak, kijk op: https://www.stapuwv.nl/p/STAP-informatie

Onze tip: wees er snel bij, want het budget is altijd snel op.

Heb je nog vragen? Kijk dan ook even naar onze FAQ over het STAP-budget.

Onze tip: wees er snel bij, want het budget is altijd snel op.

Je kunt bij ons het STAP-budget gebruiken voor de volgende opleidingen

 

Hoe vraag ik het STAP-budget aan?

Het budget kan je via www.stapuwv.nl aanvragen. Dit kan per persoon 1 keer per jaar waarvoor je maximaal 1.000 euro (inclusief btw) STAP-budget subsidie toegekend kunt krijgen. Is de opleiding duurder dan €1000, dan betaal je de rest zelf. Bekijk hieronder de video waarin uitgelegd wordt hoe je het budget aan kan vragen.

 

Waarom BACE?

Kwaliteit in opleiding is vanzelfsprekend. Echter, een opleiding of training is nooit een doel op zich: het eindresultaat telt. Dit geldt voor u als bedrijf, maar ook als individuele cursist.

Bij onze open opleidingen zorgen we ervoor dat deze gericht zijn op het examen of het gestelde einddoel. Bij maatwerkopleidingen op het bedrijf sluiten wij aan bij de aanwezige realiteit en opvattingen van onze opdrachtgever. Ook hier staat het gestelde resultaat centraal: betaalbaar, no-nonsense advies en onderwijs door allround praktijkgerichte vakmensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het snel opstarten van processen en trainingen. Door deze praktijkgerichte aanpak en een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is BACE er de afgelopen jaren in geslaagd om uit te groeien tot een van de grootste opleidingsinstituten voor onze sector.

Wij zijn bijzonder trots dat wij onze groei hebben kunnen combineren met een zeer hoge klanttevredenheid. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn over de opleidingen, docenten en de praktijkgerichtheid van onze cursussen en trainingen. Vanzelfsprekend zijn wij erkend door vele O&O fondsen, waardoor de kosten van de trainingen door subsidies laag kunnen blijven.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor