Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Over ons

Kwaliteit in opleiding is vanzelfsprekend. Echter, een opleiding of training is nooit een doel op zich: het eindresultaat telt. Dit geldt voor u als bedrijf, maar ook als individuele cursist.

Bij onze open opleidingen zorgen we ervoor dat deze gericht zijn op het examen of het gestelde einddoel. Bij maatwerkopleidingen op het bedrijf sluiten wij aan bij de aanwezige realiteit en opvattingen van onze opdrachtgever. Ook hier staat het gestelde resultaat centraal: betaalbaar, no-nonsense advies en onderwijs door allround praktijkgerichte vakmensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het snel opstarten van processen en trainingen.  Door deze praktijkgerichte aanpak en een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is BACE er de afgelopen jaren in geslaagd om uit te groeien tot een van de grootste opleidingsinstituten voor onze sector.

Wij zijn bijzonder trots dat wij onze groei hebben kunnen combineren met een zeer hoge klanttevredenheid. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn over de opleidingen, docenten en de praktijkgerichtheid van onze cursussen en trainingen. Vanzelfsprekend zijn wij erkend door vele O&O fondsen, waardoor de kosten van de trainingen door subsidies laag kunnen blijven.

Binnen de organisatie wordt veel waarde gehecht aan het FREDAP-principe:

√ Flexibele opstelling
√ Respect voor de klanten
√ Eerlijkheid en openheid ten opzichte van de klanten
√ Duidelijk in opstelling en communicatie
√ Afspraak is afspraak
√ Professioneel, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor