Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Inschrijven opleiding

Direct inschrijven

Op deze pagina kunt u uit onze vele opleidingen kiezen om uzelf of medewerkers in te schrijven voor een training/cursus uit ons opleidingsaanbod.

 Bij BACE Academy bent u op het juiste adres als het gaat om veiligheidstrainingen.

U kunt natuurlijk ook het inschrijfformulier downloaden en per post verzenden! Klik hier voor het inschrijfformulier in PDF formaat.

Inschrijven cursus

Direct inschrijven

Bij BACE Academy bieden we verschillende trainingen en cursussen aan die bijdragen aan de dagelijkse werkzaamheden. We starten onze cursussen en trainingen op meerdere momenten op, zodat een certificaat snel behaald kan worden. 
Wilt u één of enkele deelnemers inschrijven voor een cursus/training? Dan raden wij een open inschrijving aan. De training wordt dan verzorgd op een BACE Adecemy locatie. 
Indien u graag een groep deelnemers wilt inschrijven voor een cursus/training, dan zijn onze in company trainingen zeer geschikt. We verzorgen de training dan op uw eigen locatie.

We verdelen onze cursussen en trainingen in vijf categorieën. 

ARBOTRAININGEN 
Onze arbotrainingen bevat onder andere BHV cursus/training en VCA BASIS en VOL. Wilt u of één van uw medewerkers een BHV cursus volgen of een BHV herhalingstraining volgen? Bekijk dan onze trainingen onder het tabje ''Arbotrainingen''.
We bieden onder onze arbotrainingen ook VCA cursussen aan. De Basis Veiligheid (B-VCA) en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VOL) is binnen één dag te behalen. Inclusief het VCA examen.

VEILIGHEIDSTRAININGEN
Op zoek naar een veiligheidstraining? We bieden voor intern transport verschillende trainingen aan. Heeft u of uw medewerkers een reachtruckcertificaat of bijvoorbeeld een vorkheftruckcertificaat nodig? Behaal dat binnen één of twee dagen, afhankelijk van de ervaring die de bestuurder van de vorkhef- / reachtruck heeft. Behaal bij BACE Academy het vorkheftruck certificaat of reachtruck certificaat en ontvang ook een veiligheidspas om daarmee aan te tonen dat u voldoet aan de veiligheidsvoorschriften.

CHAUFFEURSOPLEIDINGEN
Code 95 trainingen volgen? 35 uur nascholing is verplicht voor beroepschauffeurs. Bij BACE Academy hebben we een ruim aanbod aan verschillende code 95 trainingen. Door te voldoen aan 35 nascholingsuren, krijgt de beroepschauffeur code 95 op het rijbewijs. Zonder code 95 op het rijbewijs riskeert de rijder een boete van ruim € 800,-.
Zie hieronder bij chauffeursopleidingen onze code 95 cursussen.

Altijd al eigen rijder willen worden? Zelfstandig aan de slag als chauffeur? Onze opleiding ondernemersdiploma bereid u voor op alle examens die u moet volgen bij het CBR om uw vergunning voor het goederenvervoer te behalen. Het ondernemersdiploma beroepsvervoer (goederenvervoer) is klassikaal en in zelfstudie variant te volgen. Zie hierover meer bij onze chauffeursopleidingen.

GEVAARLIJKE STOFFEN
ADR cursus volgen? Volg de basis cursus, of breid het uit met tank en klasse 1 & 7. Ook het volgen van een ADR herhalingscursus kan bij BACE Acdemy.

Bedrijfskunde / Logistiek
Samen met ons zusterbedrijf ATIM bieden we Lean opleidingen en het Lean examen van het IIBLC aan. Ook bieden we APICS CPIM, CSCP en CLTD.
Zie hieronder meer over deze opleidingen

U kunt natuurlijk ook het inschrijfformulier downloaden en per post verzenden! Klik hier voor het inschrijfformulier in PDF formaat.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

 

Bel mij

Bel mij

 

Stel een vraag

Vraag

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor