Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Bedrijfskunde/Logistiek

Bedrijfskunde is een vakgebied wat aangeeft dat je deze onderdelen kennis en vaardigheden moet bezitten om een organisatie vorm te geven. Denk hierbij aan de bedrijfsprocessen en die te kunnen beschrijven en verbeteren. Met name logistiek speelt daar een belangrijke rol in. De opleidingen die binnen dit kader worden aangeboden zijn; personeel -, financieel -, inkoop -; functionele processen, besturingsprocessen en het verbeteren daarvan. Deze worden aangeboden op MBO en HBO niveau.

Lean opleiding

Lean Yellow Belt opleiding
Lean Green Belt opleiding
Lean Black Belt opleiding
Lean Examen

APICS

APICS CPIM
APICS CSCP
APICS CLTD
APICS Examen

European Logistican | ELog

European Junior Logistican (EJLog)
European Senior Logistican (ESLog)
ELog examen

Demand Planning & Forecasting
Expediteur
Magazijnbeheerder
Magazijnmedewerker
Strategisch Management
Transportplanner

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor