Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainen?

Bij BACE Academy kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie laten verzorgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen. 

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Subsidies

Divers aanbod subsidieverstrekkers via BACE Academy

Het bekostigen van (nascholings)cursussen is niet altijd even makkelijk. Daarom kan BACE Academy onder bepaalde voorwaarden diverse subsidies verstrekken. Een overzicht van de subsidies zijn:

soob logoSOOB:

Wilt u medewerkers opleiden voor een branchekwalificerend certificaat of diploma? Vraag dan subsidie aan bij SOOB Subsidiepunt. Denk aan ADR, reachtruck en vorkheftruck. Het volledige aanbod is samengesteld in samenwerking met ATIM Opleidingen. In totaal vallen er meer dan 30 cursussen onder de SOOB-subsidieregeling.

stoof logoSTOOF:

Deze scholingsvouchers zijn bedoeld voor flexkrachten die nog niet beschikken over een startkwalificatie (mbo niveau 2 of hoger) en ingeschreven staan of werken bij een flexorganisatie. De voucher heeft een waarde van €500,-!

OTIB logoOTIB:

Ook via deze subsidieverstrekker worden diverse subsidies verstrekt, voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. Voor diverse opleidingen zijn verschillende regelingen voor tegemoetkoming van toepassing.

OOM logoOOM:

Via deze subsidieverstrekker kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent de subsidies? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch en vraag naar de mogelijkheden.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor