veiligheidstraining hijsen, veilig hijsen

Veiligheidstrainingen Hijsen

Je kunt bij BACE terecht voor verschillende veiligheidstrainingen hijsen. Wil je een veilig hijsen certificaat halen? Of een cursus autolaadkraan volgen?. Je kunt bij ons terecht voor de volgende trainingen omtrent veilig hijsen:

veilig hijsen

Veilig hijsen

1 dag, in-company

training autolaadkraan, cursus autolaadkraan

Autolaadkraan

1 dag, in-company

bovenloopkraan, cursus bovenloopkraan, training bovenloopkraan

Bovenloopkraan

1 dag, in-company

cursus veilig aanslaan van lasten, veilig aanslaan van lasten

Aanslaan van lasten

1 dag, in-company

Waarom is het volgen van een veiligheidstraining hijsen belangrijk?

Veel bedrijfsongevallen worden veroorzaakt door onveilig gebruik van hijsgereedschappen en hijswerktuigen. Ondeskundig gebruik leidt tot gevaar, beschadigingen, tijdverlies en ontevreden klanten. Bovendien staat de persoonlijke veiligheid van jou en je collega’s op het spel.

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Bij BACE Academy ben je aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

De werkgever moet technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen. Hij moet ook voorlichting en instructie geven over veilige werkwijzen en arbeidsmiddelen. Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden bij het hijsen van objecten.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven voor een veiligheidstraining hijsen? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Veiligheidstraining hijsen bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

STAP-budget

Je kan het STAP-budget gebruiken voor een aantal van onze veiligheidstrainingen. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie over het STAP-budget