Cursus autolaadkraan, hijsbewijs autolaadkraan kosten, hijsbewijs autolaadkraan, autolaadkraan opleiding, cursus autolaadkraan code 95

Hijsbewijs Autolaadkraan

Wil je je hijsbewijs Autolaadkraan halen? Volg dan onze cursus Autolaadkraan en behaal je certificaat in 1 dag.

Prijs

Op basis van offerte

Duur

1 dag

Locaties

In-company

Inhoud

De training is gericht op:

  •     De wettelijke eisen die aan de bestuurder gesteld worden.
  •     De gevaren van het werken met een autolaadkraan.
  •     Het voorkomen van onnodige risico’s.

In het eerste dagdeel wordt aandacht besteed aan doelstellingen, verantwoordelijkheid, belasten van de autolaadkraan, veiligheids- en gezondheidsvoorschriften, laden en lossen, etc. In de tweede en eventuele opvolgende dagdelen wordt de theoretische kennis geïntegreerd in de praktijksituatie van het bedrijf.

Tijd en data

Lestijden

Eén dag van 8.30 – 16.00 uur.

Lesdata

De lesdata worden in onderling overleg bepaald.

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij factureren

Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Examen

De theorie wordt getoetst door middel van meerkeuzevragen. De bedieningsvaardigheden worden door de instructeur beoordeeld.

Veiligheidstraining Autolaadkraan

De autolaadkraan is een van de hulpmiddelen om het laden en lossen efficiënter te laten verlopen. In combinatie met verschillende accessoires kan de autolaadkraan worden gebruikt voor het laden en lossen van bijvoorbeeld hout, zand en schroot.

Ieder jaar worden nog steeds honderden kranen verkocht, waarbij de hefvermogens van 45 ton geen uitzondering zijn. De eisen die gesteld worden aan de kennis, vaardigheden en inzicht van de chauffeur worden steeds strenger.

In de Arboregelgeving is bovendien bepaald dat de werkgever ervoor moet zorgen, dat zijn werknemers voldoende zijn voorgelicht en bijgeschoold. Tijdens de veiligheidstraining staat het functioneren en de verantwoordelijkheid van de autolaadkraanmachinist centraal. De nadruk zal liggen op de veiligheidsvoorschriften zoals deze door de Arbeidsinspectie en de Arbowet zijn opgesteld.

Waarom is het behalen van een hijsbewijs autolaadkraan van belang?

Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden.

Na het volgen van de veilig hijsen cursus ben je op de hoogte van de Arboregels met betrekking tot het veilig hijsen. Onze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Indien je beide onderwerpen haalt, ontvang je van ons een certificaat en een veiligheidspas.

Cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een cursus op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Hijsbewijs Autolaadkraan kosten

Voor deze cursus bepalen wij de prijs op basis van offerte. Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Zakelijke klanten

Heb je meerdere werknemers die een hijsbewijs willen halen? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.

Hijsbewijs autolaadkraan verlengen

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien jij of jouw medewerkers slagen voor de cursus Autolaadkraan, dan ontvangt de geslaagde een certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.

Cursus Autolaadkraan Code 95

Deze cursus is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeursNeem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing. De waarde van de nascholing bedraagt 7 uur.