Cursus veilig werken langs de weg, veilig werken langs de weg code 95, veilig werken langs de weg certificaat

Cursus Veilig werken langs de weg

Wil je een Veilig werken langs de weg certificaat halen? Of aan je nascholing voldoen? Volg dan bij ons de cursus Veilig werken langs de weg en behaal je certificaat binnen 1 dag.

Prijs

Op basis van offerte

Duur

1 dag

Nascholing

7 uur

Inhoud

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Arbowet / Arbobesluit
  • Arbeidsinspectie
  • Risico
  • Algemene veiligheidsvoorschriften
  • Wegmarkering / verkeersborden
  • Tekeninglezen

Offerte aanvragen

Leslocatie

Deze training kan alleen in-company worden verzorgd.

Data en tijd

Lestijden

Eén dag van 08.30 uur tot 16.00 uur.

Lesdata

De lesdata worden in onderling overleg bepaald.

 

Vanaf nu ook hybride mogelijk!

4 uur online training & 4 uur training op locatie.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Prijs

Op basis van offerte.

Btw-vrij factureren

Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Examen

De cursus wordt door middel van een theoretische en praktische toets afgesloten. Men ontvangt bij voldoende resultaat een certificaat.

Nascholing

Deze opleiding is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing. Waarde nascholing: 7 uur.

Cursus Veilig werken langs de weg

Werken aan of langs de weg, brengt risico’s met zich mee. Een wegwerker moet zich van die risico’s bewust zijn. Bovendien moet hij weten welke maatregelen hij moet nemen voor zijn eigen veiligheid en die van de weggebruiker. Deze maatregelen staan in het Veiligheids- en Gezondheidsplan (V&G-plan) dat voor ieder werk langs de weg moet worden opgesteld. Na deze cursus kun je veilig werken langs de weg.

Waarom is het volgen van een cursus Veilig werken langs de weg van belang?

In Nederland gebeuren jaarlijks 220.000 arbeidsongevallen die zo ernstig zijn dat werknemers moeten verzuimen, blijvend letsel oplopen of overlijden. De meeste ongevallen zijn het gevolg van vallen van hoogte (32%), werken met machines (25%) en vallende objecten (13%).

Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. De werkgever moet technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen. Hij moet ook voorlichting en instructie geven over veilige werkwijzen en arbeidsmiddelen. Elke organisatie dient hun medewerkers goed te onderrichten. Met een geldig Veilig werken langs de weg certificaat in het bezit, kan er goed aangetoond worden dat men bewust is van alle veiligheidsmaatregelen die getroffen dienen te worden.

Cursus bij jou op locatie

Wist je dat al onze trainingen ook op je eigen locatie gegeven kunnen worden? Het lesprogramma kan helemaal aan je eigen specifieke bedrijfssituatie worden aangepast. Een training op eigen locatie is zeer geschikt als je meerdere kandidaten tegelijkertijd wilt opleiden.

Veilig werken langs de weg Code 95

Deze opleiding is geldig voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs voor de meest actuele informatie. Lees hier meer over de verplichte nascholing. Waarde nascholing: 7 uur.

Wat kost het volgen van de cursus Veilig werken langs de weg

Voor deze cursus bepalen wij de prijs op basis van offerte. Ben je niet btw-plichtig? Wij kunnen je ook factureren zonder btw, wij zijn namelijk CRKBO gecertificeerd.

Zakelijke klanten

Wil je meerdere werknemers inschrijven de cursus Veilig werken langs de weg? Voor onze zakelijke klanten maken we graag een passende offerte.