Opleidingsaanbod

Kwaliteit in opleiding is vanzelfsprekend. Echter, een opleiding of training is nooit een doel op zich: het eindresultaat telt. Dit geldt voor jou als bedrijf, maar ook als individuele cursist.

Bij onze open opleidingen zorgen we ervoor dat deze gericht zijn op het examen of het gestelde einddoel. Bij maatwerkopleidingen op het bedrijf sluiten wij aan bij de aanwezige realiteit en opvattingen van onze opdrachtgever. Ook hier staat het gestelde resultaat centraal: betaalbaar, no-nonsense advies en onderwijs door allround praktijkgerichte vakmensen.

Veiligheidstrainingen

Rij jij of rijden jouw medewerkers regelmatig op interne transportmiddelen zoals een vorkheftruck en/of reachtruck? We verzorgen verschillende veiligheidstrainingen voor intern transport zoals vorkheftruck, reachtruck, EPT, stapelaar, hoogwerker en nog veel meer.

BHV/EHBO

Met een pakket praktijkgerichte trainingen voor zowel de uitvoerenden als voor leidinggevenden, helpen wij ondernemingen om veiligheid, gezondheid en het welzijn op de werkplek te bevorderen.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Een VCA certificaat staat garant voor structurele beheersing van de veiligheid op de werkvloer en komt de algemene kwaliteit van werken ten goede.

Ondernemersdiploma

Wil je eigen rijder worden? Wij helpen je met het behalen van de 6 verplichte examens om je NIWO vergunning aan te vragen.

Nascholing Code 95

De Richtlijn verplicht iedereen die in het bezit is van een chauffeursdiploma nascholing te volgen. Bij BACE Academy kan je zelf je pakket samenstellen en voor bedrijven zijn er meerdere menu’s waaruit gekozen kan worden.

ADR/Gevaarlijke stoffen

Chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, moeten een groot aantal regels kennen en in acht nemen en dienen ook te weten welke preventieve maatregelen zij moeten nemen bij het laden en lossen. Bij BACE Academy kun je je ADR certificaat al binnen 2,5 dagen behalen.

Rijopleidingen

Wil je je gewone rijbewijs uitbreiden met het besturen van een vrachtauto, bus of rijden met een aanhanger? BACE Academy kan je de volgende rijopleidingen aanbieden.

Bedrijfskunde/logistiek

Bedrijfskunde is een vakgebied waarin je kennis en vaardigheden moet bezitten om een organisatie vorm te geven. De opleidingen die binnen dit kader worden aangeboden zijn; personeel -, financieel -, inkoop -; functionele processen, besturingsprocessen en het verbeteren daarvan. Deze worden aangeboden op MBO en HBO niveau.

Poolstalige trainingen

BACE biedt ook poolstalige trainingen aan. De trainingen worden gegeven door een zeer goed Nederlands sprekende Poolse docent. Bekijk ons aanbod.