Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Ondernemersdiploma goederenvervoer (zelfstudie)

Direct inschrijven

Wilt u snel uw NIWO Eurovergunning aan kunnen vragen? 

Volg dan bij BACE Academy het ondernemersdiploma goederenvervoer als zelfstudie of als zelfstudie +. Studeer in eigen tijd aan de zes verplichte modules. 

Wij bereiden u voor met onze vernieuwde lesmaterialen met de nieuwste regel- en wetgeving. U doet examen bij het CBR. In totaal zijn dit zes examens. U ontvangt lesmaterialen voor de modules: 

  • Financieel Management;
  • Calculatie;
  • Bedrijfsmanagement;
  • Personeelsmanagement;
  • Internationaal wegvervoer;
  • Wegvervoer goederen.

De opleiding voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer bieden wij in twee varianten aan:

Zelfstudie pakket:

U ontvangt al het lesmateriaal inclusief alle naslagwerken met betrekking tot Wet- en Regelgeving, CMR, ABC, CAO, WWG en RWG.

Zelfstudie plus pakket:

U ontvangt al het lesmateriaal inclusief bijlagen, met volledige huiswerkbegeleiding door één van onze docenten. 

Tijdens uw zelfstudie plus pakket krijgt u persoonlijke begeleiding van onze docent. U staat er dus nooit alleen voor. Hij kijkt de opgaven na en geeft eventueel extra uitleg. Heeft u nog vragen over het lesmateriaal? Ook dan kunt u altijd bij hem terecht. Door middel van emailberichten of telefonisch blijft u altijd in contact met hem. Het aantal contactmomenten met de docent, is gesteld op maximaal 1 uur per module.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor