Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Ondernemersdiploma Goederenvervoer

Direct inschrijven

BACE Academy helpt u met het behalen van uw vakdiploma beroepsgoederenvervoer

Eigen rijden worden of als zelfstandige pakketten bezorgen?  Dan dient u bij de NIWO een Eurovergunning aan te vragen. Dan bereiden wij u het beste voor met onze opleiding voor het beroepsgoederenvervoer. U bent verplicht eerst zes examens bij het CBR met positief resultaat te behalen. Alle zes de examens in één keer behalen? Dat kan zeker als u onze klassikale opleiding vakdiploma beroepsgoedervervoer volgt en oefent met alle examenonderdelen. 

Eigen rijder worden? Bereidt u voor op zes examens in 11 dagen

Heeft u een NIWO Eurovergunning nodig? Bij BACE Academy bereiden we u per module goed voor op de examens. 

De zes modules zijn:

  • Fincancieel management
  • Calculatie
  • Personeelsmanagement
  • Bedrijfsmanagement
  • Internationaal goederen
  • Wegvervoer goederen

Locatie's Vianen, Zwolle, Rotterdam, Roosendaal en Eindhoven

Wilt u de opleiding vakdiploma beroepsgoederenvervoer liever dichterbij volgen?

Geef bij uw inschrijving aan op welke locatie u zou willen starten. 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor