Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Ondernemersvergunning goederen

De ondernemersvergunning voor goederenvervoer haalt u het snelst bij BACE Academy

Goed nieuws! Vanaf 2021 starten wij op 5 verschillende locaties, wekelijks de diverse modules op. Dit betekent voor u dat u in een korte tijd uw volledige klassikale opleiding kunt aftronden.

Wilt u eigen rijder worden? Dan volgt u bij BACE Academy het vakdiploma beroepsgoederenvervoer. Om een NIWO Eurovergunning aan te kunnen vragen, moeten alle zes de examens voor het goederenvervoer behaald zijn. De examens behaalt u uiteraard het liefst in één keer. BACE Academy helpt u om goed voorbereid de examens in te gaan.

Truck oranje Truck

De examens die u voor het verkrijgen van een NIWO vergunning moet afleggen zijn:

  • Financieel management
  • Personeelsmanagement
  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie
  • Wegvervoer Goederen 1
  • Wegvervoer Goederen 2

Goed voorbereid zijn op alle examens voor het beroepsgoederenvervoer kan gedaan worden via klassikale lessen, door middel van zelfstudie of zelfstudie met online contact met één van onze docenten.

Direct Inschrijven button TP

Ondernemersdiploma Goederenvervoer klassikaal
Ondernemersdiploma zelfstudie en zelfstudie +
Vakdiploma Afvalstoffen (VIHB)

Na afloop van de cursus bent u in staat om zelfstandig aan de slag te gaan als transportondernemer.

De cursus ondernemer goederenvervoer is bestemd voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen als zelfstandig transportondernemer en wil voldoen aan de wettelijke eisen (nationaal en internationaal).

De cursus ondernemersdiploma voor het goederenvervoer biedt u de perfecte voorbereiding op het examen van het CBR. Binnen 11 dagen heeft u alle modules klassikaal gevolgd. Na het behalen van alle examens van het ondernemersdiploma goederenvervoer, ontvangt u de NIWO Eurovergunning waarmee u als zelfstandig transportondernemer aan de slag kan. Kijk snel naar onze planning om te zien wanneer wij in uw omgeving opstarten!

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor