Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainingen?
Bij BACE kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie volgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen 

Vraag een offerte

  • Vorkheftrucks

Veiligheidstraining vorkheftruck/reachtruck Expert

 Offerte opvragen buttonDirect Inschrijven button TP

 

 

Na 1 dag veilig kunnen werken met een vork- en of reachheftruck

Bij BACE Academy bent u op het juiste adres als het gaat om veiligheid. Onze vorkheftruck training omvat een theorie examen en een gedeelte praktijkoefeningen. Hierdoor zijn alle deelnemers na afloop van de training voldoende onderricht om veilig en efficiënt met de vorkheftruck te werken. Als werkgever voldoet u daarmee aan de Arbowet (Artikel 8) als het Arbobesluit (Artikel 7.17c). Werkgevers die personeel laten werken met een vorkheftruck zonder geldig vorkheftruck certificaat lopen risico om aansprakelijk te worden gesteld bij een ongeval.

Geldig vorkheftruck certificaat

Na het behalen van onze vorkheftruck training van 1 dag, ontvangt de geslaagde deelnemer een vorkheftruck certificaat en veiligheidspas. De veiligheidspas is geschikt om op zak te bewaren, bijvoorbeeld in de portemonnee. Zo kan er elk moment aangetoont worden dat uw werknemers voldoende onderricht zijn om te werken met de vorkheftruck.
Het certificaat is vijf jaar geldig. Elk vijf jaar dienen medewerkers dan ook op herhalingscursus te gaan. 

Een herhalingscursus inplannen? Dat kan! Zie hiervoor onze training vorkheftruck voor het verlengen van het certificaat.

Voor wie is de expert vorkhef- en/of reachtruck training geschikt?

Onze vorkheftruck training is speciaal ontworpen voor kandidaten die dagelijks op een vorkheftruck rijden of al meerdere jaren ervaring hebben met een vorkheftruck, maar alleen nog een geldig certificaat missen. Is er sprake van minder ervaring in het werken met een vorkheftruck? Dan hebben we voor deze kandidaten een starterstraining van twee dagen. Meer informatie over de starterstraining? Kijk dan hier.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor