Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainingen?
Bij BACE kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie volgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen 

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Certificaat verlengen voor de Reachtruck

Reachtruck VeiligheidstrainingDirect inschrijven

Reachtruckcertificaat verlengen

Verloopt uw reachtruckcertificaat bijna? Volg dan een korte herhalingscursus om uw certificaat te verlengen. Een reachtruckcertificaat is bij ons 5 jaar geldig! Met deze herhalingstraining frist u uw kennis en rijvaardigheid op.

Waarom een reachtruck training volgen?

Een werkgever moet voldoen aan de Arbowetgeving. Een aantoonbare instructie, zoals een training met bij voldoende resultaat een certificaat, geeft aan dat de werkgever voldoet aan de Arbowet. Deze aantoonbare instructie mag niet ouder dan 5 jaar zijn. 

Bij BACE Academy bent u op het juiste adres voor een reachtruck training

Bij BACE Academy kunt u terecht voor verschillende veiligheidstrainingen voor intern transport. Niet alleen voor een reachtruck certificaat, maar ook voor de vorkheftruck, EPT, stapelaar en nog veel meer. We zijn expert in het bieden van veiligheidstrainingen. Onze docenten hebben ruime ervaring in de praktijk opgedaan en kunnen deze kennis goed overdragen tijdens onze trainingen. 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor