Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Veiligheidstraining Reachtruck Starter

Reachtruck Veiligheidstraining BACE AcademyDirect inschrijven

Reachtruckcertificaat behalen voor de starter

Rijdt u of uw medewerker nog niet lang op een reachtruck? Dan is onze starterstraining uitermate geschikt om te volgen. De training duurt 2 dagen. Tijdens deze 2 dagen wordt zowel de theorie behandeld als de praktijk. Juist wanneer er nog weinig ervaring is, is het extra fijn om voldoende tijd te hebben om te oefenen. Dat kan bij onze starterstraining. 

Het reachtruckcertificaat is 5 jaar geldig!

Bij voldoende resultaat ontvangt u van ons een reachtruckcertficaat en veiligheidspas. Onze veiligheidspas is geschikt om op zak te dragen in de portemonnee. Hiermee heeft u altijd het bewijs bij de hand dat u voldoende onderrricht bent om op de reachtruck te rijden. 

Waarom een reachtrucktraining volgen?

Elke reachtruckbestuurder heeft de plicht om voldoende onderricht te zijn. Met een veiligheidscertificaat voor de reachtruck kan aangetoond worden dat men een opleiding heeft gevolgd. Om deze kennis op peil te houden, is een herhalingscursus nodig. 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via
telefoonnummer 085-782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor