Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Poolstalige trainingen

Rijdt u tijdens uw werk regelmatig een intern transportmiddel zoals een vorkheftruck of reachtruck? Dan wilt u dit vast ook op een veilige manier uitvoeren! Bij ons kunt u terecht als beginner tot aan gevorderde. Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Bij BACE Academy bent u aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid. 

Veiligheidstraining bij BACE Academy volgen?
Voor individuele aanmeldingen en kleinere groepen kunt u gebruik maken van de open inschrijvingen. Onze opleidingen dragen ertoe bij om de veiligheid in uw bedrijf voor u en uw medewerkers zo goed mogelijk te optimaliseren. U kunt voor alle veiligheidstrainingen bij ons terecht in Nieuwegein, Utrecht.

Hieronder een overzicht van ons opleidingsaanbod in het Pools. Onze opleidingen, trainingen en cursussen in deze categorie:

{module Poolstalige trainingen}

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor