Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainingen?
Bij BACE kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie volgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen 

Vraag een offerte

  • Vorkheftrucks

Veiligheidstrainingen

Vorkheftruck en Reachtruck trainingen

Rijdt u of uw medewerkers regelmatig op intern transportmiddelen zoals een vorkheftruck en/of reachtruck? Het is van belang dat de bestuurder de transportmiddelen tot in de puntjes kan beheersen. Vanuit de Arbowet worden bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu verplichtingen opgelegd. Na het volgen van onze veiligheidstraining is de bestuurder in staat om in de praktijk veilig en verantwoord met intern transportmiddelen te rijden en daarmee een certificaat te verdienen.

Bij BACE Academy bent u aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid.

We verzorgen verschillende veiligheidstrainingen voor intern transport zoals vorkheftruck, reachtruck, EPT, stapelaar, hoogwerker en nog veel meer.

Het certificaat is 5 jaar geldig!

Onze veiligheidstrainingen dienen om de 5 jaar gevolgd te worden. Indien u of uw medewerkers slagen voor een vorkheftruck training, reachtruck, EPT en/of stapelaar, dan ontvangt de geslaagde een certificaat en veiligheidspas voor 5 jaar.

{module Veiligheidstrainingen}

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor