Marc

“Even voorstellen…Marc!”

Ook op (freelance) instructeur Marc kunnen wij rekenen als het op veelzijdigheid aankomt. Hij verzorgt voor ons de trainingen heftruck, reachtruck, hoogwerker, VCA en BHV. Dit doet hij op een informele, prettige manier. “Mijn manier van lesgeven is luchtig, het hoeft allemaal niet zo serieus” aldus Marc. Hij geeft naast informatie ook veel tips. “Ik probeer vooral een manier van denken mee te geven. Je moet snappen wat je aan het doen bent”.

Daarom hecht Marc veel waarde aan het geven van feedback. Zodat je weet waarom een bepaald antwoord goed is. “Het belangrijkste is de oefeningen nabespreken. Hoe ging het? Wat kan er beter? Maar ook: Wat is het alternatief”?

De samenwerking met BACE Academy ervaart Marc als zeer positief. “BACE is een fijne opdrachtgever voor me. De communicatielijnen zijn kort. Ik krijg alle vrijheid om mijn lessen op mijn eigen manier in te richten” vindt Marc. Ook voor de instructeur is er waardering en interesse. “Zowel cursist als instructeur ontvangt een evaluatieformulier. Hoe was mijn beleving van de les? Waar liep ik tegenaan? Op deze manier is de kwaliteitsbewaking tweeledig”.

Marc heeft voor cursisten en klanten ook nog enkele tips om het maximale uit je training te halen. “Bereid je cursus goed voor. Wat heb je nodig? Denk aan veiligheidsschoenen, handschoenen en helm. Maar ook: Plan je reis.” Ook klanten kunnen hun steentje bijdragen aan een optimale beleving. “Zorg voor een goed leslokaal en goede materialen”. Vergeet ook de innerlijke mens niet: “Wij waarderen het als ook de lunch verzorgd wordt”. En, oh ja; “medewerkers die op cursus zijn moet je niet steeds bellen…”

Mede namens Marc: “Graag tot ziens bij één van onze lessen!”