De eerste Oekraïense vluchtelingen zijn opgeleid

Afgelopen zaterdag hebben wij met behulp van Oost – West Support en Autohopper Autoverhuur Apeldoorn-Noord zeven Oekraïense vluchtelingen mogen opleiden.

Onze docent Miro van Oost – West Support heeft de cursisten, samen met tolk Yuliia Maalouf, alle kneepjes van het veilig besturen van een vorkheftruck bijgebracht. Autohopper Apeldoorn-Noord heeft geholpen met het vervoer. Zij hebben speciaal voor die dag een busje ter beschikking gesteld om de cursisten van Apeldoorn naar Vianen, en weer terug, te kunnen brengen. Onze dank is groot.

De deelnemers vonden het een leerzame middag en waren erg dankbaar. En dat zien we graag. Dus laten we het hier voorlopig niet bij; mocht je toevallig nog gemotiveerde Oekraïense vluchtelingen kennen, neem dan contact met ons op.

Ook doen we hierbij een oproep naar alle bedrijven die nog opzoek zijn naar (Oekraïense) werknemers. Naast het opleiden willen wij ze ook een kans bieden om het Nederlandse werkveld te kunnen betreden. Alomvattend, was het mede dankzij de hulp van Oost – West Support en Autohopper Apeldoorn-Noord, een zeer geslaagde dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *