Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Advies afspraak

Via dit formulier kunt u met ons online een bezoekafspraak maken! Één van onze opleidingsadviseurs komt graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Invalid Input
Vul hier uw voornaam in.
Vul hier uw achternaam in.
Vink uw geslacht aan.
Vul hier uw straat en huisnummer in.
Vul hier uw postcode in (1000 AA).
Vul hier uw woon of vestigingsplaats in.
Vul hier het land in waarin u gevestigd bent.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Vul hier een geldig emailadres in.
Selecteer een opleiding.
Vul hier het aantal medewerkers in
Invalid Input


Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
S.v.p. invullen
Hieronder kunt u aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van ons opleidingsaanbod en relevante opleidingsinformatie.
Invalid Input
Type de volgende karakters over
Invalid Input

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor