Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Chauffeursopleiding praktijkgericht

De behoefte aan gekwalificeerde chauffeurs in Nederland is enorm groot. De groeiende complexiteit van het nationale en internationale verkeer stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van vrachtautochauffeurs.

Het kwaliteitsniveau van chauffeurs is niet alleen van groot belang voor de verkeersveiligheid maar ook voor de concurrentiepositie van bedrijfsleven en vervoersondernemingen. Elke bestuurder van een vrachtauto of bus moet minimaal in het bezit zijn van het rijbewijs C (of D) en vakbekwaam zijn. BACE biedt een breed pakket chauffeursopleidingen en vele vervolgopleidingen en trainingen voor vrachtwagen, bus, touringcar maar ook voor de taxichauffeur. Zowel voor de beginnende chauffeur als ook voor de “oude rot” in het vak.

Met de juiste diploma’s zijn er altijd voldoende mogelijkheden op een mooie baan in deze branche. Voor een gedegen advies kunt u ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. Onze trainingen in deze categorie:

Baantraining
BBS Behaviour Based Safety
Het Nieuwe Rijden
Manoeuvreertrainingen
Rijoptimalisatie defensief rijden
Rijoptimalisatie schadepreventie
Simulatortraining (bewustwording)


BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor