Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Chauffeur distributievervoer

vrachtwagens op een rijVraag een offerte

Het transporteren van distributiegoederen is een specifieke tak, aangezien tijdige leveringen, een goede omgang met de chauffeur en klant, het correct invullen van bedrijfsformulieren en het voorkomen van verzuim door een juiste zit-, til- en duwtechnieken erg belangrijk zijn. In de BACE Academy training Chauffeur distributievervoer komen al deze aspecten aan bod. 

Na afronding van de training is de chauffeur op de hoogte van een juiste werkhouding, correctheid van handelen en lichamelijke belasting, maar ook in staat om op een kwalitatief betere manier de werkzaamheden als distributiechauffeur uit te voeren. Veiligheid voor de chauffeur en de vracht staan hierbij voorop.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via  telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor