Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

ATP vervoer bederfelijke goederen

atp bederfelijke goederenVraag een offerte

Het vervoeren van producten die kunnen bederven stelt bijzondere eisen aan de chauffeur. Dit geldt zowel voor het vervoeren als voor het laden en lossen. Er gelden strenge wettelijke voorwaarden wanneer het gaat om het vervoeren van levensmiddelen die bij bederf een gevaar voor de volksgezondheid kunnen opleveren. Daarnaast kunnen producten die snel bederven zoals bloemen sterk in waarde achteruitgaan als het transport niet goed wordt uitgevoerd.

Als chauffeur dien je goed op de hoogte te zijn van de eigenschappen van de producten die je vervoert en van de wettelijke bepalingen die daarvoor gelden. Ook dient de chauffeur over de nodige technische kennis te beschikken van de koelinstallatie op zijn wagen. Na afronding van de cursus ATP vervoer bederfelijke goederen is de chauffeur op de hoogte van alle (technische) kennis en benodigde vaardigheden om op de juiste wijze bederflijke goederen te vervoeren.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor