Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Arbotrainingen

Veilig, gezond en verantwoord werken vraagt om kennis van veiligheidseisen en werkmethoden, maar ook om inzicht en bewustzijn van risico's. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat werknemers beschikken over de juiste vaardigheden, het gericht toepassen van de juiste maatregelen en de juiste beschermingsmiddelen hanteren. Met een pakket praktijkgerichte trainingen voor zowel de uitvoerenden als voor leidinggevenden, helpt BACE Academy ondernemingen om veiligheid, gezondheid en het welzijn op de werkplek te bevorderen.

Onze arbotrainingen:

Bedrijfshulpverlening (BHV)
Voor BHV trainingen kunt u kiezen uit, BHV, BHV herhaling, BHV voor beroepschauffeurs, BHV en gevaarlijke stoffen en BHV voor code 95.

Nascholing Code 95

EHBO Herhaling

Ergonomie op de werkplek

Fysieke belasting

Gezond op weg

Preventiemedewerker

Veilig werken met kleine blusmiddelen

VCA Certificaten

Basis veiligheid (B-VCA)
Basis veiligheid (B-VCA) Pools
Veiligheid voor operationeel leidinggevenden (VOL)
Veiligheid voor intercedenten en leidinggevenden (VIL-VCU)

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor