Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Beroepsgoederenvervoer Zelfstudie

Bel ons direct op 030 600 50 80 of mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behaal het vakdiploma beroepsgoederenvervoer voor uw Eurovergunning

Vervoert u goederen en gebruikt u een vervoersmiddel met een laadvermogen van meer dan 500 kg? Dan heeft u een Eurovergunning van de NIWO nodig, 

Om de Eurovergunning aan te kunnen vragen moet u onder andere het vakdiploma beroepsgoederenvervoer behaald hebben. Dit doet u door alle 6 de verplichte examens te behalen via het CBR. Bij BACE Academy bereiden we u voor op alle examens. Met ons lesmateriaal en oefenmateriaal kunt u zelf bepalen wanneer en waar u studeert. Wanneer u voldoende voorbereid bent, kunt u zelfstandig uw examens inplannen bij het CBR.

button een vraag over de opleiding 3

 

Zelfstudie pakket

U ontvangt al het lesmateriaal inclusief alle naslagwerken met betrekking tot Wet- en Regelgeving, CMR, ABC, CAO, WWG en RWG.

De Prijs

Totaalprijs zelfstudie zonder begeleiding:

  • Goederenvervoer: € 622,00

Prijs zelfstudie zonder begeleiding per losse module:

  • Financieel Management € 220,00
  • Calculatie € 115,00
  • Bedrijfsmanagement € 115,00
  • Personeelsmanagement € 115,00
  • Wegvervoer Goederen (incl. internationaal) € 220,00

(Prijzen zijn excl. examenkosten en btw)

button benieuwd naar de totaalprijs 1

Vraag vrijblijvend bij ons een offerte op. We sturen deze zo snel mogelijk naar u op.

 

{module Informatie beroepsgoederenvervoer zelfstudie (kopie)}

 

button schrijf u hier in voor een of meerdere modules

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor