Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Trainingen op uw locatie verzorgen

Vindt u het fijner om uw medewerkers op uw eigen locatie te trainen?

Bij BACE Academy kunt u alle trainingen en cursussen bij u op locatie laten verzorgen.

Vraag meteen een offerte aan voor één van onze trainingen. 

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Beroepsgoederenvervoer met online begeleiding

Een NIWO vergunning nodig voor uw functie?

button benieuwd naar de totaalprijs 1Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op en we sturen u deze zo snel mogelijk toe.                                                  

Dankzij de vernieuwde studiematerialen van BACE Academy en de online ondersteuning van één van onze docenten behaalt u alle 6 de verplichte examens. Wilt u zo snel mogelijk het ondernemersdiploma behalen of juist zelf bepalen wanneer u studeert? Dat kan met onze beroepsgoederenvervoer opleiding met online begeleiding. 

Bij BACE Academy ontvangt u alle benodigde materialen om goed voorbereid het examen in te gaan. Met onze zelfstudie met online begeleiding kiest u zelf wanneer en hoe u het liefst contact heeft met uw eigen docent. U kunt de opleiding hierdoor gemakkelijk met uw werk combineren. U kiest zelf met welke module u start. Wanneer u voldoende voorbereid bent, plant u het examen zelfstandig in bij het CBR (CCV). 

Heeft u direct een vraag over het ondernemersdiploma goederenvervoer?
Stel ons uw vraag en we antwoorden binnen 24 uur. 

 

button een vraag over de opleiding 3


Welke modules moet ik behalen voor het ondernemersdiploma?

Als u kiest voor de zelfstudie of zelfstudie met online begeleiding, dan ontvangt u van ons de studiematerialen voor alle verplichte modules voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. Voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer moet u de volgende examens afleggen:

  • Financieel Management;
  • Calculatie;
  • Bedrijfsmanagement;
  • Personeelsmanagement;
  • Internationeel wegvervoer;
  • Wegvervoer goederen.

De studiematerialen voor de 6 verplichte zijn allemaal vernieuwd en aangepast op de wet- en regelgeving van 2017. Bij ons neemt u het internationaal wegvervoer en wegvervoer goederen samen af, omdat er in de theorie sprake is van overlap. 

button schrijf u hier in voor een of meerdere modules

{module Informatie beroepsgoederenvervoer zelfstudie}

 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor