Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

 

logo bace7 

 

Bel mij

Stel hier uw vraag

Vraag een offerte

  • Distribution_centre_J_Sainsburys

Beroepsgoederenvervoer opleiding Klassikaal

 Bel meteen met ons via 030- 600 50 80 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behaal de examens voor uw Eurovergunning in één keer met behulp van onze opleiding

Als u eigen rijder wilt worden, of al zelfstandig ondernemer bent in het beroepsgoederenvervoer over de weg, dan moet u een Eurovergunning van de NIWO aanvragen. Hierbij gaat het om het vervoeren van goederen  met een voertuig dat een laadvermogen van meer dan 500 kilogram aankan. De Eurovergunning van de NIWO kunt u aanvragen als u onder andere het vakdiploma goedervervoer heeft behaald. Het vakdiploma behaalt u door de 6 verplichte examens voor het beroepsgoederenvervoer te behalen bij het CBR (CCV)

button benieuwd naar de totaalprijs 1

Wilt u eerst weten wat de totale opleiding u kost?
Vraag gratis een offerte aan.

 

Bij BACE Academy passen we de nieuwste wet- en regelgeving van 2017 toe en weten we als geen ander hoe u het beste voorbereid het examen in kan gaan. Met onze klassikale studie bent u in de mogelijkheid om uw vragen te stellen, bent u interactief met andere cursisten aan het oefenen, maakt u oefenexamens en ontvangt u uitgebreide uitleg over de belangrijkste onderdelen van het beroepsgoederenvervoer over de weg.

button de complete opleiding beginnen klik op deze button


Lees hier meer over de opleiding beroepsgoederenvervoer


{module Informatie beroepsgoederenvervoer klassikaal}

 

 

button schrijf u hier in voor een of meerdere modules

 Zie ook onze zelfstudie en zelfstudie met online begeleiding voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer

{module Uw NIWO vergunning haalt u dankzij onze opleiding (kopie)}

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor