Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Expediteur

ExpediteurVraag een offerte

Voordat allerlei goederen in een winkel of groothandel terecht komen, hebben ze vaak een lange weg afgelegd. Als expediteur begeleid en regel je de transporten. De expediteur is de architect van het nationale en zeker het internationale vervoer. Hij is dus een logistieke dienstverlener en aanspreekpunt voor zijn klanten. Zeer belangrijk in dit beroep is dat de expediteur voortdurend de beste keuzes moet maken op gebied van transport: gaat het vervoer over de weg of het water, nemen we het spoor- en/of het luchtvervoer? Een expediteur houdt daarbij rekening met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van elk type vervoer. Dit alles in belang van zijn klant.

Er komt nogal wat rekenwerk en administratie bij kijken: onderhandelen over prijzen, opstellen van contracten en zorgen voor de vrachtbrief, het manifest, de afrekening en de planning, hierbij moet gedacht worden aan de vervoerstermijnen, de laad- en losplaatsen, de soorten en eigenschappen van de goederen en de levering- en vervoersvoorwaarden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 78 20 688 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Planning Vorkheftruck en Reachtruck

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor