Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Strategisch management

Strategisch-management-calulator-met-penVraag een offerte

Het is van belang up-to-date te zijn met het strategisch beleid en dit aan te passen aan de constant veranderende situatie van de economie, politiek en conjunctuur. U, als manager zult flexibiliteit moeten kunnen garanderen van zowel uzelf, uw organisatie en uw medewerkers.Constant inspelen op wat morgen ons gaat brengen, zonder uit het oog te verliezen wat vandaag continuiteit voor het bedrijf en service richting de klant waarborgt.

Om u te ondersteunen in deze lastige, maar niet onoverkomelijke uitdagingen hebben wij een cursus ontwikkeld die de deelnemer helpt in het maken van beslissingen op strategisch niveau, aanpassen van strategische wegen die bewandeld worden en adequaat, maar niet overhaast deze wegen waar nodig aan te passen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 78 20 688 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zenden u graag de brochure toe.

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor