Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

Lean

Lean opleidingCreëer waarde in alle processen en elimineer verspillingen met Lean! Een wereldwijd bewezen en toegepaste verbetermethodiek.                           

Het verbeteren en efficiënt maken van bedrijfsprocessen is in ieders belang. Zowel voor de interne klant als voor de customer-servicegraad van het bedrijf. Snel en efficiënt reageren op de klantenvraag is onontbeerlijk is de huidige markt.

Het staat voor het zó inrichten van processen dat je alleen díe dingen doet die de klant werkelijk wil en dat in één keer goed. Deze aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd.

Onze theoretische opleidingen, waaronder LEAN, worden gegeven door ATIM Academy, het zusterbedrijf van BACE Academy. Onderstaande links verwijzen u rechtstreeks naar www.atim.nl, waarop u meer informatie vindt en u zich rechtstreeks kunt inschrijven. Wij bieden de volgende LEAN-opleidingen en examens:

Lean Yellow Belt opleiding
Legt in 1 dag de basis voor het begrip Lean Enterprise en bereidt voor op Lean Yellow Belt Examen. 
Ga naar atim.nl voor meer informatiede lesdata of om u direct in te schrijven
 
Lean Green Belt opleiding
Lean concepten en tools komen aan bod en bereidt voor op Lean Green Belt Examen.
Ga naar atim.nl voor meer informatie, de lesdata of om u direct in te schrijven

Lean Black Belt opleiding
Brede verdieping van de Lean Green Belt opleiding en bereidt voor op Lean Black Belt Examen.
Ga naar atim.nl voor meer informatiede lesdata of om u direct in te schrijven
 
Lean Examen
Start met Certificaat Yellow Belt en bouw uit naar Champion in Lean.
Ga naar atim.nl voor meer informatie, de examendata of om direct in te schrijven klikt u hieronder op het betreffende examen:
 
knop inschrijven lean GB examen   knop inschrijven lean BB examen
 
 
 

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor