Uw partner in opleiden

Tel: 085 782 06 88  Mail: Info@bace.nl

European Logistician | ELog

De eenwording van de Europese markt ontwikkelt zich gestaag. Sinds het wegvallen van de grenzen en de invoering van de Euro, verleggen bedrijven steeds meer hun activiteiten over de grenzen, zowel binnen als buiten Europa. Voor het (internationale) bedrijfsleven is het steeds belangrijker geworden een helder beeld te hebben van logistieke certificering. Wat kan men van iemand verwachten met een bepaalde opleiding?

Onze ELog opleiding bereidt de cursist grondig voor op de examens, geeft inzicht in de theorie en stelt de cursist in staat om de theoretische concepten toe te passen in zijn of haar eigen praktijksituatie.

Onze theoretische opleidingen, waaronder ELog, worden gegeven door ATIM Academy, het zusterbedrijf van BACE Academy. Onderstaande links verwijzen u rechtstreeks naar www.atim.nl, waarop u meer informatie vindt en u zich rechtstreeks kunt inschrijven. Wij bieden de volgende ELog-opleidingen en examens:

European Junior Logistican (EJLog/IILS)
Het doel van de opleiding EJLog is het opleiden tot logistiek specialist die leiding kan geven aan medewerkers op uitvoerend niveau in een enkele logistieke discipline, zoals opslag of materiaalbeheer.
Ga naar atim.nl voor meer informatie of om u direct in te schrijven
 
European Senior Logistican (ESLog/IILM)
ESLog richt zich op de logistieke specialist die in staat is het logistieke proces te managen en leiding kan geven aan medewerkers in een aantal logistieke disciplines (bijvoorbeeld inkooplogistiek, voorraadbeheer en productielogistiek) in zowel productie als distributiebedrijven.
Ga naar atim.nl voor meer informatie of om u direct in te schrijven
 

Examens

U heeft als ELog kandidaat de keuze uit een:

  • Branchegericht certificaat (ELA)
  • ATIM certificaat 

 

Een branchegericht certificaat (ELA)

U kunt zich laten certificeren door de Stichting Logistieke Examens (sLe) voor een Europees erkend ELA certificaat. De sLe is het exameninstituut dat in Nederland gerechtigd is deze examens volgens de ELA-normen af te nemen. Als u voor vier (bepaalde) van de zeven modules geslaagd bent, komt u reeds in aanmerking voor een Europees ELA certificaat met de daaraan verbonden titel European Junior Logistician (EJLog) of European Senior Logistician (ESLog)

Kijk voor meer informatie over de ELA certificering op: www.ela-certificate.nl.
Voor actuele informatie over de examinering kunt u kijken op: www.vlm.nl

ATIM certificaat

U kunt er ook voor kiezen om het examen af te nemen bij ATIM Academy, het zusterbedrijf van BACE Academy. Ga naar atim.nl om u direct in te schrijven

BACE is uw opleider

BACE is expert in het bieden van veiligheidstrainingen zoals VCA, ADR, Vorkheftruck en Reachtruck trainingen, Veilig werken met gevaarlijke stoffen, BHV en nog veel meer. We zijn één van de grootste opleidingsinstituten binnen de transport en logistieke sector. Zo kunt u ook terecht bij ons voor code 95 trainingen. 

Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is voor ons van groot belang. Onze trainingen en cursussen worden daarom ook regelmatig vernieuwd met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe wetgeving. 
We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trajecten. Onze trainingen kunnen altijd bij een bedrijf thuis georganiseerd worden (in company). Daarnaast bieden we ook alle trainingen aan op onze eigen locatie in Vianen en 's-Hertogenbosch. 

Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten.

Referenties

Logos Bace Home

Wat klanten over ons zeggen

"Al jaren en dag doen wij zaken met BACE. Vaak met veel passen en meten en geschuif van ons doordat de planning hier alle kanten op kan gaan, maar altijd was er weer een mouw aan te passen, zodat ze toch allemaal hun diploma of certificaat konden behalen. Ik heb alleen maar goede commentaren gehad van mijn collega’s over de opleiders. Dus bedankt hiervoor!"

Logo Pentair

 

"ArcelorMittal is al jarenlang een zeer tevreden klant van BACE. De instructeurs zorgen er elke keer weer voor dat het een praktische, leuke en leerzame cursus / training is, die is afgestemd op het bedrijf."

Logo Arcelor